Після обмеження абортів в США мережа абортаріїв Planned Parenthood стає топ-постачальником трансгендерних гормонів
  • Втр, 20/09/2022 - 14:17

Провідний постачальник абортів в Америці Planned Parenthood тепер пропонує «медико-санітарну допомогу з підтвердженням статі», включно з призначенням гормональних ін’єкцій, які руйнують життя дітям віком від 16 років.

За даними організації Planned Parenthood, компанія, яка займається абортами, стала другим за величиною постачальником гормональних ін’єкцій в Америці.

Експерти з усього політичного спектру, включаючи як релігійні, так і нерелігійні точки зору, попереджають, що такий розвиток подій є небезпечним, оскільки кількість молоді, яка ідентифікує себе трансгендерно, продовжує зростати в країні.

У статті, опублікованій цього тижня, президент організації «Студенти за життя Америки» Крістан Хокінс підкреслив підвищену увагу «Планованого батьківства» до переходу дітей із гендерною дисфорією.

Згідно з власними матеріалами Planned Parenthood, запис показує шокуючу статистику.

Наразі понад 200 організацій планування батьківства по всій країні пропонують послуги для трансгендерів, здебільшого у вигляді самоін’єкційних «фемінізуючих» або «маскулінізуючих» гормонів, а також блокаторів статевого дозрівання в деяких місцях.

Підлітки віком від 16 років можуть отримати гормональні рецепти в деяких місцях за згодою батьків; ті, кому виповнилося 15 років і молодше, можуть отримати протизаплідні засоби, щоб «зупинити місячні» без відома батьків.

Підлітки віком від 18 років, які хочуть звернутися за медичною допомогою, як правило, можуть зробити це без будь-яких перешкод. Planned Parenthood стверджує, що «у більшості випадків ваш клініцист зможе призначити гормони в день першого візиту» і не потребує листа від лікаря-психолога, щоб почати перехід пацієнта.

Пацієнти зазвичай самостійно вводять під шкіру такі гормони, як тестостерон або естроген, щоб посилити характеристики, які роблять їх більш жіночними або мужніми.

Наприклад, хлопчикові, який хоче перетворитися на дівчинку, можуть призначити ін’єкції естрогену або спіронолактону, які «фемінізують» його зовнішність.

Дівчинці, яка хоче перетворитися на хлопчика, призначать ін’єкції тестостерону.

Доктор Мег Мікер, католицький педіатр і письменниця, сказала CNA, що «немає переконливих доказів, знайдених у результаті серйозних медичних досліджень, що [гормони та інші процедури, що підтверджують стать], справді допомагають дітям».

«Однак ми знаємо, що часто це шкодить дітям, спричиняючи безпліддя, психологічний стрес і плутанину», — сказала вона.

Сама Planned Parenthood визнає, що ці гормони можуть викликати серйозні, а іноді й постійні побічні ефекти у пацієнтів.

У літературі, яка пояснює ризики ін’єкцій естрогену, наприклад, Planned Parenthood каже, що очікувані побічні ефекти включають витончення волосся, зниження статевого потягу, втрату м’язової маси та сили та, можливо, постійне безпліддя.

Побічні ефекти тестостерону включають схожі наслідки: зміни статевого потягу, втрата фертильності, збільшення волосся на тілі, перерозподіл жиру в організмі та зупинка місячних, відповідно до Planned Parenthood.

Плановане батьківство – головний гравець у сфері послуг для трансгендерів: згідно зі звітом NPR, понад 35 000 пацієнтів отримали гендерно-підтверджуючі гормони від програми Planned Parenthood лише у 2021 році.

Це число не включає інші трансгендерні послуги, які мережа абортаріїв обіцяє пацієнтам.

Planned Parenthood також зв’язує пацієнтів із направленнями на операцію та допомагає пацієнтам змінити імена, знайти варіанти видалення волосся, отримати безкоштовні пов’язки для грудей і змінити голос.