Піст за єпископів
  • Пон, 10/06/2013 - 20:25

Оборонці життя з Американської Ліги для життя (ALL) організували інтернет-сторінку, на якій заохочують приєднатись до молитви і посту в намірі єпископів. Як пояснюють ініціатори ідеї, в теперішні часи, коли нападам піддаються життя, сім’я, культура і релігійна свобода, особливо потрібними є добрі пастирі.

«Ми потребуємо сильних і святих єпископів – єпископів, сповнених героїчними чеснотами, – щоб вели нас через ці темні дні та відважно опиралися перед деспотичними натисками світу. Ми потребуємо єпископів, які б застерігали зрадливих політиків наскільки вони ризикують, і берегли Тіло Христове. Зараз ми маємо таких єпископів; Бог покликав їх по імені. Але вони потребують нас. Вони потребують наших молитов, нашої посвяти і нашого посту», – наголошують ініціатори проекту.

У часі кампанії можна зареєструватись на сайті і задекларувати особисту молитву та піст за пастрирів, щоби «Бог обдарував їх ласками, яких вони потребують для оборони вірних».

Спеціальний лічильник на сайті вказує на те, що зараз понад 7,5 тисяч осіб приєднались до молитви і посту за своїх пастирів.

Окрім посту в намірі єпископів, оборонці життя пропонують також як жертву відмовитись від розваг, звичних приємностей чи звичок, які часто призводять до гріха. Символом приєднання до ініціативи є фото запаленої свічки.

За матеріалами wiara.pl