Питання повернення костелу св. Миколая зазвучало англійською
  • Срд, 22/09/2021 - 21:02
Як вже повідомлялося, питання повернення костелу св. Миколая вірянам набуло розголосу у Ватикані та Італії. Останнім часом також зявляються публікації у світових ЗМІ.

21 вересня у Флоренції розпочалась зустріч Вищих настоятелів Європи зі Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної. Настоятель Делегатури місіонерів облатів отець Павло Вишковський, який бере участь у зустрічі, представив учасникам кризову ситуацію, що виникла внаслідок пожежі 3 вересня та заохотив до молитви в намірі якнайшвидшого повернення храму вірянам.


Публікацію про пожежу та проблему повернення костелу вірянам розмістили ресурси National Catholic Register та Catholic News Agency. Останній – один із провідних англомовних ресурсів про життя Церкви, що був створений 2004 року як відповідь на заклик св. Йоана Павла ІІ до нової євангелізації.


Нагадуємо, триває Розарієвий Єрихон в намірі повернення київського костелу св. Миколая вірянам (безперервна молитва на розарії продовжуватиметься до 13 жовтня). Не знеохочуймося у молитві. Запис до таблиці - тут.

Джерело: Католицький медіа-центр