«Planned Parenthood» – пропагує аборти заради торгівлі органами абортованих дітей?
  • Чтв, 23/07/2015 - 15:15

Журналісти «Center for Medical Progress» - товариства, яке займається журналістськими розслідування на медичні теми, опублікували два шокуючих відео, на яких високо позиціоновані люди з «Planned Parenthood» - організації, яка пропагує аборти, стерилізацію і контрацепцію, виявили готовність продавати абортованих дітей.

Резидент «Center for Medical Progress» Трой Нюман стверджує, що його товариство має тисячі годин відео, яке розкриває злочинну діяльність «Planned Parenthood».

Перше відео – запис бізнес-ланчу з старшим директором Медичної служби «Planned Parenthood» Деборою Нукатола, яка виражає в часі цього обіду готовність продати частини абортованих дітей. Це відео опублікована на офіційному каналі «Center for Medical Progress» на сервісі «You Tube».

21.07. цього року «Center for Medical Progress» опублікував друге відео, на якому Президент Ради медичних директорів  «Planned Parenthood» Мері Ґейттер веде переговори про ціни на тіла абортованих дітей.

Конгрес США уже створив комісію для розслідування скандалу довкола «Planned Parenthood», оскільки діяльність цієї організації фінансується з американського державного бюджету на суму 500 млн. доларів на рік.

Президент Обама також опинився у центрі цього скандалу, оскільки, як виявилось, Дебора Нукатола та головний виконавчий директор «Planned Parenthood» Сесіл Річардс тісно співпрацюють з теперішньою американською Адміністарцією.

Усю ситуацію, що склалась довкола «Planned Parenthood», влучно прокоментувала президент pro-life організації «Live Action» Лілей Роуз: «Останнє відео, яке побачив загал, додатково ілюструє варварську реальність добре налагодженого бізнесу «Planned Parenthood»: після того, як продали жінкам аборт, працівники «Planned Parenthood» активно працюють над тим, щоб покращити свою ефективність продажом тіл абортованих дітей».

За матеріалами LiveActionNews