Подаруй захиснику Вітчизни футболку з цитатами і портретом Митрополита Андрея Шептицького
  • Втр, 05/05/2015 - 23:16

МИТРОПОЛИТ АНДРЕЙ ШЕПТИЦЬКИЙ
ЇДЕ ДО НАШИХ ВОЇНІВ
В АТО (а реально кажучи НА ВІЙНУ)!

Подаруй захиснику Вітчизни футболку
з цитатами і портретом
Митрополита Андрея Шептицького

Дорогі друзі,
особливо БІЗНЕСМЕНИ, друзі з ДІАСПОРИ,

цьогоріч наша Україна святкує 150 ліття від дня народження великого Мойсея Українського Народу Митрополита Андрея Шептицького. Як на церковному, так і на державному рівні проводитимуться різні заходи, які матимуть на цілі приблизити цього великого Сина нашого Народу сучасному поколінню. А він має багато чого нам сказати, оскільки пережив не один режим і у своїх посланнях дає нам неоціненні поради як поводитися у таких нелегких часах, щоб залишитися Людиною, Християнином, Українцем!

Зустрівшись з ініціативою Патріаршої Молодіжної Комісії на чолі з о. Ростиславом Пендюком про поширення інформації про Митрополита Андрея таким чином, я вирішив, що дуже доброю є ідея запізнати Митрополита не тільки людям, що проживають на мирних територіях, але і тим, які на даний час захищають наші рідні землі від московського окупанта! Нехай короткі цитати з творів Митрополита Андрея піднімають їхній дух і зігрівають серце!

З огляду на все вище сказане, оголошую початок збору коштів на футболки для солдат з різними патріотичними цитатами з творів Митрополита Андрея, які ми передаватимемо нашим воякам-героям! Футболки мусять бути усі зеленого або камуфляжного кольору. Нехай наші вояки також відчують його опіку над ними і єдність з його духом.

Хто має бажання при єднатися до даної ініціативи, прошу приносити свої кошти на фірту храму св. Архистратига Михаїла з позначкою «На футболки з Шептицьким для солдат» або писати мені у приват.

Ціна однієї зеленої футболки виносить 100 грн. з усім при умові, якщо тираж замовлення складе від 200 футболок і вище. Фірма, яка виготовляє футболки називається Sol`s, 100% бавовна.

Надіюся на Вашу підтримку! У додатку додаю фото футболок з написом.

У єдності наша сила!
Нашою головною зброєю є віра і слово!
У Господі наша перемога!
З нами Бог!
Слава Україні!
Героям слава!

Юстин єрм. Бойко