Подвійні стандарти ВООЗ: попри нові обмеження через мавпячу віспу, паради ЛГБТ дозволили проводити
  • Срд, 01/06/2022 - 10:58

Цьогорічний «Місяць гордості ЛГБТ» став нагодою побачити подвійні стандарти, які застосовує ВООЗ. Організація, яка ще недавно рекомендувала локдауни цілих суспільств із трагічними наслідками, зараз оголошує, що така ж політика «охорони публічного здоров’я» не зобов’язує прихильників ЛГБТ, які хочуть зустрітись на непристойних маршах на вулицях міст.

«Дуже важливо, щоб люди, які хочуть вийти і святкувати свою гомосексуальну гордість, могли і надалі це робити», - зазначив певний Енді Сіл, котрий виконує функції стратегічного радника ВООЗ у справах інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом.

Ці слова були сказані у контексті ініційованої міжнародними організаціями «пандемії» мавпячої віспи, яка – як подають ці організації – може заражати, перш за все, гомосексуалістів.

«Більшість з цих випадків – офіційних випадків – відбувається на свіжому повітрі, вони є сімейні. Не бачимо жодної поважної причини, щоб турбуватись про збільшення ймовірності для передачі вірусу в цих обставинах», - додав він.

Цьому «експерту» не перешкоджає факт, що саме ВООЗ визнало, що мавпяча віспа поширюється «в основному, але не виключно, серед чоловіків, котрі займаються сексом з чоловіками».

Згаданий факт зустрівся із швидкою критикою. «Відповідь ВООЗ чітко показує, що не вважатись «гомофобом» є важливішим, ніж стримувати поширення вірусних захворювань», - прокоментував консервативний журналіст Пол Джозеф Вотсон.

«Подвійний стандарт схожий до того, що застосовувався у травні 2020 р., коли уряди запроваджували драконські локдауни, в результаті яких люди не могли брати участь у похоронах своїх близьких, а мільйони прихильників «Black Lives Matter» збирались у містах усього західного світу», - додав він.