Подячна Літургія для катехитів Львівської архиєпархії
  • Пон, 30/12/2013 - 12:12

Храм Святого Йосифа Обручника (м. Львів, вул. Залізняка, 11), яким опікується Згромадження сестер милосердя Святого Вінкентія, сповнений невичерпною радістю, тому що 28 грудня 2013 року на подячну Літургію зібралися катехити Львівської архиєпархії.

Божественну Літургію для катехитів відслужив о. Павло Цвьок, голова Катехитичної комісії  Львівської архиєпархії. Йому співслужили: о. Сергій  Білоконь, референт біблійного апостоляту; о. Ростислав Будзан, голова катехитичної ради Пустомитівського деканату; о. Богдан Карплян, голова катехитичної ради Сокільницького деканату.
 
Священик закликав у проповіді катехитів до ще ревнішого служіння та життя у радості та Божій благодаті. На думку проповідника, вести людину до реальної зустрічі з Богом, що є завданням катехизи, означає дозволити Богові провадити людину.
З нагоди свята кожен катехит отримав від організаторів не лише привітання з Різдвом, а й подарунки. Також сестри Святого Вікентія подарували для катехитів  колядки у власному виконанні.
Катехити щиро вдячні за цю молитовну зустріч о. Павлові Цвьоку та с. Емілії Вандич,  СНДМ, директору Катехитичного осередку, за опіку і допомогу.

Сповнені радістю, веселістю й обдаровані Божою і людською любов’ю повертались до своїх домівок усі ті, що прийшли на подячну Літургію.

За повідомленням катехита Дарії Атлахович

Джерело: www.ugcc.lviv.ua