Подячною Літургією відзначили ювілейний день хіротонії єпископа Михаїла Колтуна
  • Чтв, 19/09/2013 - 16:04

19 вересня, в день двадцятої річниці архиєрейської хіротонії владики Михаїла Колтуна, у храмі св. Йосафата м. Жовкви звершено подячну Божественну Літургію.

Оскільки загальноєпархіальні святкування відбулися 12 липня, під час Катедрального празника у Сокалі, то сьогоднішнє свято зібрало на спільну молитву лише найближчих співпрацівників єпископа.

Від імені духовенства єпархії подяку склав отець-протосинкел Володимир Коткевич. «Унікальність цього моменту розпочалася двадцять років тому. А сьогодні ми є свідками двадцятилітнього розвитку святості покликання до повноти священства – єпископства, і втілення її в земне життя. Владико, ми Вас щиро вітаємо! Дякуємо Вам за ту родину, яку Ви творите біля себе!», – зазначив протосинкел єпархії.

На завершення владика Михаїл подякував Богу та усім присутнім на богослужінні. Відтак закликав: «Бути вдячними Богу за дар, що ми можемо не тільки Бога бажати вміщати в своєму серці, але вміщати один одного, в братній любові, в витривалій любові, яка вміє прощати, яка вміє служити». «Бажаю як собі так і вам продовження нашого священичого служіння», - підсумував архиєрей.

Прес-служба єпархії