Понад 10 мільйонів абортів зроблено під час карантину, це в 27 раз більше, ніж загинуло від коронавірусу
  • Чтв, 04/06/2020 - 19:11

За останні кілька місяців суспільство пішло на величезні жертви, щоб врятувати вразливих людей від коронавірусу. Люди були змушені сидіти вдома. Бізнес, церкви та школи закрилися, а світові лідери виділили величезні ресурси для припинення поширення вірусу та лікування тих, хто заразився ним. Але в той час, коли більшість медичних закладів були закриті,  клініки, які роблять аборти працювали протягом всього карантину, наражаючи на небезпеку матерів і ненароджених дітей. Як результат, аборт залишається головною причиною смерті як у США, так і в усьому світі.

Читайте також: Мережа абортивних клінік продає частини тил вбитих дітей

На основі статистичних даних Worldometer щодо абортів у 2020 році, по всьому світу було зроблено в середньому 3484800 абортів за місяць. Це означає, що у період з березня по травень, під час поширення пандемії, було вбито приблизно 10,5 мільйонів ненароджених дітей.

Ці аборти не просто переривали вагітність, розривали частинки тканей чи згустки клітин. Вони вбивали унікальних, живих ненароджених дітей із власною окремою ДНК та серцебиттям.

Незалежно від причини, кожна смерть знаменує собою кінець унікального, цінного людського життя, яке ніколи не можна замінити чи повернути. 

Люди по всьому світі пішли на жертви щоб врятувати людей від вірусної смерті. Чому б не зробити те ж саме для ненароджених дітей?