Понад 2 мільйони аргентинців вийшли на Марш за життя
  • Пон, 25/03/2019 - 16:13

Більше двох мільйонів осіб взяли участь у Маршах за життя, що пройшли в суботу в 210 містах Аргентини. Найчисельнішим став марш в Буенос-Айресі, де зібралось понад 300 тисяч осіб, включаючи багато сімей з дітьми та молодь.

Як нагадує Vatican News, минулого року після обговорення в Народному конгресі Аргентина відкинула легалізацію абортів. Однак ініціативи на захист життя тривають і досі, включаючи день, коли Католицька Церква в багатьох країнах відзначає День святості життя.

Єпископат Аргентини минулого тижня видав спеціальний заклик, заохочуючи вірних взяти участь у різних про-лайф ініціативах. Єпископи нагадали про невідхильне право кожної людини народитись. Під час цьогорічних маршів особливий наголос було зроблено на праві батьків виховувати своїх дітей, будучи вільними від індоктринації гендерної ідеології. Організатори також нагадали громадянам країни, в якій цього року мають відбутись вибори, що вирішують майбутнє країни, про фундаментальне значення сім’ї та життя мільйонів малих дітей, які ще повинні народитись на світ.