Практичний посібник для проведення християнських таборів «Дорогами віри»
  • Суб, 18/05/2019 - 20:07

Літній християнський табір – це одна з найефективніших форм християнського дозвілля. Це час відпочинку, спілкування, радості, молитви, інтелектуального та духовного збагачення. Тому дуже важливо добре організувати і провести цей час, щоб він був використаний справді ефективно і приніс очікувані результати.

Досягти цього вам допоможе проведення різних таборових заходів (тематичних зустрічей та духовних і дозвільних програм), представлених у новому виданні методичних матеріалів для проведення катехитичних зустрічей у літніх християнських таборах «Дорогами віри».

Це вже 8 видання Патріаршої катехитичної комісії та Катехитично-педагогічного інституту УКУ зі серії методичних матеріалів «Моя мандрівка з Ісусом та друзями».

Метою катехитичних зустрічей, опрацьованих у цьому виданні, є бажання допомогти учасникам пізнати Бога та Його задум щодо їхнього життя, а також зростати у вірі та пізнанні християнських правд.

За основу для розробки матеріалів взято приклад біблійних постатей та святих УГКЦ, які є живим взірцем віри, гідної наслідування.

Посібник складається з детальних конспектів дев’яти катехитичних зустрічей для дітей та підлітків на тему «Християнська віра» з широким застосуванням інтерактивних вправ. Містить додатки з допоміжними матеріалами.

Збірник матеріалів «Дорогами віри» стане добрим практичним порадником для провідників літніх таборів, аніматорів, катехитів, вчителів та усіх осіб, які сповнюють місію служіння у християнському вихованні дітей, підлітків та молоді.

Посібник допоможе організувати та провести не тільки християнські табори, але й катехитичні заняття, реколекції та цікаві забави для дітей та підлітків, які впродовж року організовуємо на наших парафіях, щоб діти і молодь краще пізнавали християнську віру, зростали у ній та жили і ділилися нею.

Посібник «Дорогами віри» вже є у продажі.