Працівники Курії Львівської Архиєпархії подякували Богу за прожитий 2012 рік
  • Нед, 30/12/2012 - 12:31

У суботу, 29 грудня в Архикатедральному соборі Св. Юра у Львові відбулась подячна Архиєрейська Божественна Літургія за прожитий 2012 рік. У Богослуженні, яке очолив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський взяли участь керівники та працівники усіх комісій, відділів та підрозділів допоміжної для єпископа та Архиєпархії структури.

 

В своїй проповіді владика зазначив, що за цей рік було дуже багато зроблено, і закликав застановитися скільки добра ми б могли зробити та не зробили в цьому році, але творити добро в майбутньому для кожного з нас повинно бути своєрідним орієнтиром нашого життя. Де б ми не сповняли своє служіння допомога ближньому повинна бути для нас на першому місці, адже Бог кожного з нас покликав до служіння на тому місці, яке кожен з Вас посідає – розповів у своєму слові Архиєрей.

 

По завершенні молитви, владика подякував усім присутнім за молитву, працю і служіння в цьому році. Пізніше, митрофорний протоієрей Роман Кравчик від імені вірних Львівської архиєпархії та Курії, висловив глибоку вдячність владиці Венедикту за його жертовну працю та ревне служіння для добра та розвитку нашої Церкви.

Прес-служба Львівської Архиєпархії