Представниця уряду Великобританії: католицькі школи не можуть противитись одностатевим шлюбам
  • Чтв, 12/01/2017 - 10:44

Дейм Луїз Кейсі, котра працює у сфері соціальної допомоги та інтеграції в уряді Великобританії, заявила, що «католицькі школи не повинні бути гомофобними та виступати проти одностатевих шлюбів».

Представниця британського уряду, відповідальна за координацію інтеграції в суспільстві, під час виступу в Парламенті заявила, що школи мають бути «на передовій» у праці на користь рівності та толерантності. Вона також сказала, що виступає проти звільнення студентів від уроків музики чи драматичного мистецтва через їх релігійні переконання (маючи на увазі послідовників ісламу), а також додала, що католицьким школам слід заборонити виступати проти гомосексуальності, бо «в нашій країні ми так дітей не виховуємо», інформує CatholicCulture.org.

«Часто така позиція завуальовується під релігійний консерватизм, а мені цей вираз «релігійний консерватизм» не подобається, бо дуже часто він суперечить рівності», – заявила представниця британського уряду. За її словами, люди мають бути вільними «жити тим життям, яким хочуть, і вони не можуть засуджувати інших за те, що ті живуть по-іншому».