Прем’єр-міністр Угорщини: Християнство – остання надія Європи
  • Втр, 20/02/2018 - 21:00

Промовляючи в неділю до всієї країни, прем’єр-міністр Угорщини відкинув усяку політкоректність і сказав, що «християнство є останньою надією Європи».

Звертаючись до своєї країни і усього світу, Віктор Орбан попередив, що ті європейські країни, які заохочують міграцію, «відчинили двері для занепаду християнської культури та розширення ісламу».

Орбан описав образ Західної Європи, яку переповнює наплив мусульманських іммігрантів впродовж останніх років: «Відповідно до оцінювань, співвідношення іммігрантів в європейських країнах на захід від нас буде зростати шаленим темпом», - сказав він. – «Я навіть не говоритиму про Францію та Нідерланди, бо й ті, хто народився в Німеччині, стають відтиснені з великих німецьких міст, які зазвичай окуповують мігранти в першу чергу».

Орбан попередив, що на даний час Західну Європу наповнюють мусульманські окупанти, а вже скоро ісламісти прагнутимуть увійти в його державу із заходу, а також із ісламських держав.

«Це означає, що ісламська цивілізація, яка завжди вважає своїм покликанням навертати Європу до того, що називає «істинною вірою», в майбутньому стукатиме в двері Центральної Європи не лише з півдня, але й заходу також».

Прем’єр-міністр Орбан сказав, що його уряд протистоятиме зусиллям ООН та Євросоюзу «збільшити міграцію» у всьому світі.

Як нагадує LifeSiteNews, в червні минулого року Орбан рішуче виступив проти і не піддався глобальним впливам, що намагались контролювати політику його країни.