Презентація книжки думок та історій про татів «Люблю Тебе, Тату»
  • Пон, 09/09/2013 - 18:41

У Львові 14 вересня, у переддень Всенародного Дня батька, відбудеться презентація книжки «Люблю Тебе, Тату». Ця збірка містить слова любові до татів. На її сторінках висловлювання знаних людей про їхніх батьків, перші дитячі роздуми про найріднішу людину, біблійні цитати про батька та спогади про сучасних татів.

Під час презентації, гості заходу поділяться своїми особистими історіями про татів та про батьківство.

Учасники презентації: Богдан Трояновський, директор видавництва «Свічадо»; Ірина Кондратюк, автор ідеї книжки та її упорядник; о. Тарас Фітьо, голова Комісії у справах Родини Львівської архиєпархії УГКЦ; Петро Дідула, журналіст інформаційного відділу Українського Католицького Університету, тато п`ятьох дітей; Леся Крип`якевич, заступник голови Фонду Святого Володимира, донька о. Артемія Цегельського, підпільного священика УГКЦ, ісповідника віри, а також батько із сином – Богдан та Роман Максимовичі, Богдан – головний інженер проекту проектного інституту «Львівдіпронафтохім», Роман – талановитий декламатор.

Книжку «Люблю Тебе, Тато» видало видавництво «Свічадо».  Партнер презентації Комісія у справах Родини Львівської архиєпархії УГКЦ.

 Під час заходу всі гості зможуть отримати спеціальну привітальну листівку для своїх татів.

Презентація відбудеться о 17.00 год. в конференц-залі Палацу Мистецтв (2 поверх), вул. Коперника, 17. Захід проходитиме у рамках 20 Форуму видавців.
 

Фрагмент із книжки «Люблю Тебе, Тату»:

«… Я був дуже вдячний йому: він ніколи не керував, не забороняв, не підкорював, не карав, як звичайний тато; натомість, був татом, який завжди давав мені свободу й виявляв до мене найбільшу повагу. Я часто думав: якщо мені час до часу вдавалося здобувати користь зі свободи чи дитячості своєї уяви, то це тому, що, на відміну від більшості друзів мого дитинства та юності, я не боявся тата; і я глибоко вірив, що зміг стати письменником, бо мій тато в роки своєї юності, також хотів ним бути.

За тиждень по тому, як тато залишив у мене в кабінеті валізку, він знову завітав до мене і, як завжди, приніс плитку шоколаду (він забув, що мені вже 48)».

Орхан Памук

 

 

Контактна особа:

Світлана Бабинська

svichado.pr@gmail.com

www.svichado.com

098 462 59 55