Президент Католицької Ліги: Я хочу вибачень від ґеїв
  • Срд, 29/06/2016 - 00:35

Президент Католицької Ліги за релігійні й громадянські права – найбільшої католицької правозахисної організації в США Вільям Д. Донох’ю, після того, як в американських ЗМІ з’явилися повідомлення про те що Папа Франциск закликав вибачитися перед ґей-особами, які були ображені Церквою, заявив, що ґеї мають вибачитися перед ним, повідомляє «The Washington Times».

Коли ведучий CNN Кріс Куомо запитав Вільяма Донох’ю чи після слів Папи він буде вибачатися  перед ґеями, Донох’ю відповів: «Ні. Я насправді хочу вибачень від ґеїв. Я знаходився під їхніми атаками. Я ж ніколи не напав на ґея у своєму житті. Як би я зробив щось не правильно стосовно ґеїв, я б вибачився».

«Папа Франциск сказав, що одностатевий «шлюб» – це робота диявола», - зауважив Донох’ю – «Папа також сказав, що гендерна ідеологія є демонічною. Мені дуже подобається Папа. Якщо є хтось ґеєм – то це не має особливого морального значення. Ґей є теж Божою дитиною і має таку ж можливість як й інші потрапити в Небо. Поведінка має моральне значення».