При храмі УГКЦ на Аскольдовій могилі пройде зустріч журналістів
  • Чтв, 26/05/2016 - 18:10

В суботу, 11 червня 2016 р., до Дня журналіста, при парафії Святого Миколая, що на Аскольдовій могилі у Києві, проведуть спільну зустріч та молебен до Божого Милосердя для працівників засобів масової інформації.

Захід розпочнеться о 12:00 год., в храмі Святого Миколая Чудотворця. В святині митрофорний протоієрей о. Ігор Онишкевич, очолить молебен до Божого Милосердя. Опісля представників ЗМІ ознайомлять з постатями покровителів журналіста – Святим Іваном Богословом та Святим Франциском Сілезьким, після цього проведуть коротку молитву за заступництвом цих святих покровителів. Під час молитви дякуватимуть Богу за дар професії журналіста, та проситимуть потрібних Божих ласк у чесному та правдивому виконанні цієї професії.

По завершенні молитви при парафіяльному будинку о. Андрій Боднарук, прес-секретар Київської архиєпархії виступить із доповіддю на тему «Антикризова постава працівника ЗМІ». По її завершенні за святковим столом присутні матимуть змогу обговорити труднощі та перспективи журналістської діяльності.

На згадку про цей день усі отримають пам’ятні іконки з зображенням покровителя журналіста.