Прибула благодійна допомога для Львівського військового госпіталю
  • Срд, 24/08/2016 - 11:21

23 серпня, в День Державного Прапора України, дякуючи Богові та багатьом добрим людям, 180 лікарняних ліжок із Ганновера, Німеччини прибули у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львівський військовий госпіталь). Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла та його доброчинці оплатить за цей гуманітарний вантаж 6.300 євро. Нові ліжка замінять старі, і це дуже добре!

Інформаційна довідка: Понад 180 вживаних функціональних лікарняних ліжок у місті Гановер, Німеччина передали німецькі лікарні як благодійну допомогу для Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (Львівський військовий шпиталь). Організаторами цього проекту виступили: Українська греко-католицька персональна парафія святого Володимира, м. Гановер, Німеччина та Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, УГКЦ м. Львів, Україна. 

Ліжка, які були привезені з різних шпиталів на площу перед ратушею міста Гановер, за допомогою представників української діаспори завантажено у 6 фургонів. В акції прийняли участь пані Хютман (Hüttmann) - координатор об'єднання лікарень м. Гановер, пан Юрген Безяк (Jürgen Bezjak), голова Центру для реабілітації, м. Бад Мюндер, Німеччина, пані Сільвана Сателькау (Silvana Sattelkau) - департамент економічних питань міста Гановера, представники духовенства УГКЦ, пан Тарас Кльофа, представник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (Львівський військовий шпиталь). Висловлюємо вдячність МПП "Пласкоп" за транспортне забезпечення та надання знижки у перевезенні вантажу. Вартість проекту, здебільшого витрати на транспортування, попередньо становила 7300 євро, однак остаточно було домовлено 6.300 євро.

Щиро дякуємо усім доброчинцям, що долучились до даного проекту.

Інформацію взято із офіційної сторінки Facebook о. Степана Суса, Голови Центру Військового Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ та настоятеля Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла.