«Приналежність до харизматичної спільноти не чинить вас кращими від інших, а зобов’язує ще більше ставати чесними та достойними членами святої Церкви!», - Митрополит Львівський під час конференції "Вогонь"
  • Пон, 14/10/2013 - 12:15
  • 12 жовтня 2013 р. Високопреосвященний Владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, звершив Архиєрейську Божественну Літургію з нагоди VІ Всеукраїнської Католицької Харизматичної Конференції «Вогонь».
     

    «Молитва – могутній середник, сила та запевнення до освячення й спасіння душі. Не важливо, чи ми молимося чужими мовами, це не грає ролі до освячення й спасіння, але дуже важливо, щоб молитва була покірна, уважна, з довір’ям, щира та сердечна», ─ зазначив Митрополит.
     

    Владика Ігор зауважив, що завданням вірних є не лише дбати про своє спасіння, але допомагати світові «…молитися за людей та рятувати їх від вічного терпіння».
     

    «Бажаю, щоб ви своїм гідним християнським життям, чинили наші церковні громади більш побожними та Христовими, ─ побажав владика Ігор. ─ Практикуймо щоденну щиру молитву, прославляймо нею всемогутнього Бога, зростаймо у любові до Господа та ближніх».
     

    Варто пригадати, що Католицька молитовна конференція «Вогонь» – це харизматична зустріч для людей, відкритих на дію Духа Святого, які збираються в одному місці для спільної молитви, щоб Святий Дух єднав через об’явлене Слово життя та надії і, незалежно від місця проведення, завжди була спільна Євхаристія.

  • Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua