Привітання архієпископа Мечислава Мокшицького з нагоди ювілею 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі
  • Птн, 26/07/2013 - 15:36

З нагоди ювілею 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі бажаю українському народові, а особливо всім, хто пишається тим, що може називатися християнином, щедрих Божих благодатей від Господа, який є Добрим Батьком. Він з любові створив нас, через таїнство Хрещення відновив у нас гідність Божої дитини, жертвував самого себе заради нашого спасіння.

Впродовж 1025-и років сила Божого слова, міць його таїнств, які уділяються вірним в Церквах, скеровують український народ на дорогу правди, миру й милосердя. Багато сповідників Христа, мучеників за Христову віру збагачували і збагачують історичну спадщину українського народу.

Бажаю кожному з нас, щоб за заступництвом святих зміцнювалася наша любов до Бога, зростала віра в те, що Господь завжди є поруч, укріплювалася надія на щасливе майбутнє українського народу. Нехай кожен з нас, збагачений Божими благодатями, відкриває в ближньому обличчя Божої дитини і творить добро. Хай Господній Дух зійде на всіх нас і допоможе переможно знаходити вихід із життєвих трудностей. Нехай в нас і через нас святиться Боже Ім’я, виконується Божа Воля, поширюється на землі Боже Царство.

Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митролит Львівський

Джерело: http://rkc.lviv.ua/