«ПРИЙДИ І ПОМОЛИСЬ ЗА УКРАЇНУ» Хресна Дорога вулицями Ковеля
  • Птн, 17/03/2017 - 19:28

В неділю, 12 березня  2017 р. Б., відбулася Хресна Дорога вулицями міста Ковеля.  Цю молитву організували монаші спільноти редемптористів та францишканців разом з парафіянами. Разом з нами молилися священики та вірні з Шацька, Положева, Старої Вижівки та християни інших конфесій.

Хрест несли по-черзі, миряни, спільноти «Матері в молитві», Ковельська організація Союз Українок, лікарі, вчителі, спільнота ГО «Реабілітаційний центр», міська влада та всі бажаючі. Діти та молодь несли великий прапор України. У цій ході безпеку руху забезпечувала міська поліція.

Наша участь у цій Хресній Дорозі дала нам можливість глянути на страждання Ісуса Христа, на ціну нашого спасіння, а також у цій покаянній ході ми випрошували у Бога благословення та миру для нашої многострадальної Батьківщини - України. Адже ми знаємо, що наш народ терпить агресію, зневаги та наруги від войовничого сусіда-Росії та своєї безбожної, корумпованої влади. Це важкі рани в нашому суспільстві, які стікають кров’ю наших воїнів і героїв – мучеників жертвуємо Богові, щоб наше життя змінилося на краще.

Тамара Васильчук, учасниця Хресної ходи