ПРО ЄВРОПУ, БІЖЕНЦІВ, МАСОНІВ, СОРОСА, і… РОЗАРІЙ
  • Пон, 23/10/2017 - 15:57

Мабуть не буде для нікого, хто має здатність логічного мислення, твердження, що саме християнство стало фундаментом європейської цивілізації, фактором, який об’єднав Європу. Католицькій Церкві вдалося те, чого не вдалося Римські Імперії епохи язичництва – об’єднати, з’євангелізувати, охрестити Європу і надати культурний напрямок розвитку. Можна було б тут згадати і про перші Університети, за організацією яких стояла Церква і про перші шпиталі і про дороги, які робили монахи бенедиктинці і про безліч інших ініціатив, які спричинилися до розвитку європейського континенту.

Очевидно, що послаблення Європи і криза, яку вона зараз переживає пов’язане з послабленням християнства. Одним із інструментів такого послаблення є іслам. Проблема для Європи не нова. Цей клопіт бачив уже папа Пій V, тому в 1571 році, коли Османська Імперія переймала весь торговий шлях з Індії до Європи, здобула Кіпр, Нікозію і почала наступати на Фамаґусту, він зорганізував Святу лігу християнських держав для захисту Європи. Вирішальна битва відбулася під Лепанто в 1571 році. Християнська армада, якою керував Хуан де Австрія, нешлюбний син Карла V Габзбурга перемогла ісламські війська під керівництвом Алі Паші. Варто згадати, що ті останні мали на 50 кораблів більше. Папа Пій V цю перемогу приписав Пресвятій Діві Марії, оскільки уся Європа під час перебігу битви молилася на Розарії, тому 7 жовтня 1573 року в 2 річницю битви наступник Пія V папа Григорій XIII установив свято Матері Божої Розарія.

Спроба заволодіти старим континентом повторилася в 1689 році під Віднем. Тоді війська польсько – австрійсько - німецькі під керівництвом Яна ІІІ Собєского протистояли Османському війську Кара Мустафи. Битва закінчилася поразкою Османських військ, які з того часу перестали загрожувати Європі. В ніч перемоги Ян ІІІ Собєский написав два листи, один до Папи Інокентія ХІ зі словами: Venimus, vidimus, Deus vicit – Ми прибули, побачили і Бог переміг, а другий до своєї дружини Марії, який розпочинався від слів: Бог і Господь наш, на віки благословенний дав перемогу і славу народові нашому, про яку у попердніх віках ніхто й не чув.

Проходять століття, а інструмент розбиття Європи залишається той самий – іслам. Потік біженців з ісламських держав до Європи так великий, що згідно статистик через 50 років вони будуть становити більшість континенту. Для того, щоб народ зростав чисельно, то коефіцієнт народжуваності має бути «2, 11», тобто на 100 сімей в кожній має народитися мінімум 2 дітей, а в деяких «3». В історії жодна нація не відродилася при коефіцієнті «1.9». За даними на 2007 рік Європейські держави мають наступні дані:

·         Франція – 1, 8.
·         Англія – 1, 6.
·         Греція 1, 3.
·         Італія 1, 2.
·         Іспанія 1, 1.

В усьому Європейському Союзі народжуваність складає «1, 38» на родину. Історія повчає, що при такому коефіцієнті не можливо відродитися. Однак чисельність мешканців Євросоюзу збільшується. З 1990 року цей приріст (90%) відбувається завдяки ісламській імміграції. Якщо коефіцієнт народжуваності у Франції складає «1, 8» дітей на родину, то в ісламських родинах, які проживають у Франції, він складає «8, 1». Що це означає? Це означає, що через 29 років Франція стане ісламською державою. Німеччина стане ісламською країною до 2050 року. Для інших держав ці прогнози ще менш втішні. Муамар Кадаффі дуже відверто сказав, що Алах подарує мусульманам перемогу в Європі без мечей, без зброї і завойовувань. Нам не потрібні терористи і смертники. Всього через декілька десятиліть понад 50 мільйонів мусульман перетворять її в мусульманський континент.

Ситуація поглибилися через масові теракти, які потрясли Європою останні декілька років і які призвели до страху і ще більшої тиші з боку самих європейців. Як зреагували на теракти бельгійці? Як виглядав їхній протест? Малювання кольоровою крейдою на площі. Як виглядав протест німців після того, як одного дня в Кельні зґвалтували 20 жінок? Здається, що духовне послаблення Європи створило покоління малих дитинчат, які граються на майдані і які нічим не задоволені.

Хто стоїть за так великою сучасною кризою Європи. Окрім духовних причин, до яких належить віднести гріх і відступництво від Бога самих європейців, потрібно назвати теж і зовнішніх ворогів – це впливові масонські організації, а також ті організації, які вони підтримують.

Італійський часопис «Il Giornale» порадив владі Європейського Союзу розпочати боротьбу з нелегальними іммігрантами від Джорджа Сороса. Згідно даних цієї газети саме фонди Джорджа Сороса і партнерських організацій полегшують потік ісламських іммігрантів з Близького Сходу до Європи.

Джордж Сорос 12.08.1930 року народження, масон, філантроп, пропагатор так званого «Відкритого суспільства», учень відомого масона Карла Раймунда Поппера, член Римського клубу, одна із найважливіших постатей щоріного економічного форуму в Давос (Швейцарія). В 2012 році під час згадуваного форуму назвав себе ангелом, який хоче рятувати світ. На сьогоднішній день цей мультимільярдер став основним протектором біженців з ісламських держав. Когось може здивувати зв’язок масонерії з ісламом. Однак цей зв’язок не є аж так дивним, якщо приглянутися ближче. За словами професора Станіслава Крайського, масони шотландського ритуалу на 32 ступені втаємничення приймають іслам. Співіснування цих ідеологій варте окремого опрацювання. Вернімося до актуальної ситуації.

Тільки за каденції Барака Обами Сорос сприяв прийняттю і асиміляції 13, 8 мільйонів імігрантів в США, а також отриманню ними громадянства. Подібні колонізаційні процеси мають на меті послаблення а в кінцевому результаті і викорінення християнства. Заснований Соросем фонд «Відкритого суспільства» має дуже багато шарову діяльність і спонсорує близько 70 великих міжнародних організацій. Цю діяльність можна поділити на три основні гілки:

Точну кількість організацій, які знаходяться під впливом Сороса, визначити складно, ​​але порядок виміру може бути знайдений близько 70 і більше. Їх можна класифікувати у трійку основних груп:

міжнародні та європейське організації: Open Society (Відкрите Суспільство), W2EU (Ласкаво просимо в Європу), ECRE (Європейська рада у справах біженців і депортованих), IRC (Міжнародний комітет порятунку), PICUM (Платформа міжнародного співробітництва з питань недокументованих мігрантів), EPIM ( Європейська програма інтеграції та міграції), OXFAM, «Лікарі без кордонів», «Лікарі світу» та інші.

Національні організації, що працюють в декількох країнах або за кордоном: IsraAid, Border monitoring (прикордонний моніторинг), Pro Asyl, MigAid (Migration Aid International), DRC (Датська рада у справах біженців), NRC (Норвезька рада у справах біженців), Praksis та ін.

Національні організації, що працюють в своїх країнах: Solidarity Now (Солідарність тепер, грецька неурядова організація),  Menedék, Migszol, Myla (Македонська Асоціація молодих юристів), Grupa 484, Praxis, і т.д.

Фінансування Відкритого Суспільства потрапляє до цих трьох категорій. Потрібно зауважити, що з перерахованих організацій, багато мають свої філії в Україні, зокрема фонд «Відкрите суспільство», Норвезька Рада у справах біженців та Датська Рада у справах біженців, Border monitoring (прикордонний моніторинг), Лікарі без кордонів та ін.

Діяльність Пана Сороса, замаскована під філантропією, призвела у світі до великої хвилі лаїцизації і послаблення християнства. Європейські народи втрачають контакт зі своєю ідентичністю і своєю історією, а людьми, які не знають хто вони такі, легко управляти.

Яких наслідків потрібно очікувати в Украні? Чи не справджуються слова Господа A fructibus eorum cognoscetis eos - Пізнаєте їх по плодам їхнім (Мт 7, 20).

Здається, що сьогодні, як ніколи актуальний заклик Папи Пія V взятися за Розарій, який хоч скромно виглядає є потужною зброєю боротьби з силами темряви.

Джерела:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=BVSHbZLLIGE
  2. http://bordermonitoring-ukraine.eu/
  3. http://osf.org.ua/about
  4. https://sorosconnection.wordpress.com/2017/01/03/george-soros-crise-des-migrants-et-sorosites-serbes/
  5. https://steigan.no/2017/10/22/the-foundations-of-the-billionaires-and-the-foreign-policy-of-norway/
  6. http://myslkonserwatywna.pl/daniel-friberg-george-soros-wrog-europy/
  7. https://www.youtube.com/watch?v=hMgrGMpSCWM&t=1323s

Любомир Теофіліч, Київ – Львів

Автор є богословом, публіцистом, і просто практикуючим католиком. Під даним псевдонімом публікує вперше.