Про ієрархічні та харизматичні дари читайте в новому номері Католицького вісника
  • Птн, 14/06/2013 - 09:47

Мабуть, усі ми звикли сприймати поняття ієрархії як суто вертикальну підлеглість молодшого старшому. Чи це справді так? А якщо й так, то чи це може бути даром? Та й чим тоді є харизматичний дар – талантом, благодаттю чи ще чимось? Над такими непростими питаннями замислився "Католицький Вісник" у новому випуску.

Отже:

Синод єпископів із питань нової євангелізації звертає увагу на важливість дару ієрархії та харизми для успішного розвитку Церкви й процесу нової євангелізації. У чому це полягає – допоможе з’ясувати Тема номера.
Також на цих сторінках читачі знайдуть живі приклади реалізації дару ієрархії та харизми, а саме: свідчення тих, хто цими дарами служив і служить Церкві в Україні.

Харизма – це не те саме, що талант. Чому? Про це читайте в рубриці  Проблемна зона.

Святий Йоан Золотоустий був наділений харизмою проповіді. Блискучий оратор і мудрий єпископ, святий Йоан своїм життям показав, що харизматичні дари не призначені для забезпечення власного комфорту того, хто ними обдарований, а мають служити Богу, навіть якщо це завдає страждань. Детальніше – на сторінках рубрики З історії Церкви.

Також у номері – традиційні рубрики Біблійне коло, Коментарі до недільних читань, Домашня Церква та актуальні новини Католицької Церкви в Україні.

--

Не задовольняйся поверхневим!
"Католицький Вісник" – часопис для тих, хто прагне більшого.

Передплату можна здійснити в будь-якому відділенні "Укрпошти".
Передплатний індекс: 01101.