Pro-life активісти обіцяють контролювати виконання Трампом передвиборних обіцянок на захист життя
  • Втр, 15/11/2016 - 13:15

Американські пролайфери обіцяють контролювати виконання новим американським президентом Дональдом Трампом його передвиборних обіцянок спрямованих на захист людського життя, пише «Narod.hr».

В часі передвиборчих перегонів Дональд Трамп обіцяв добитися припинення фінансування гіганта абортивної індустрії «Planned Parenthood». Це мало б позбавити цю організацію, яка несе відповідальність мінімум за 8 млн. абортів, 40% їхніх доходів, що серйозно вплине на її розвиток і діяльність. В часі перевиборчої кампанії «Planned Parenthood» витратив 38 млн. американських доларів на підтримку Гілларі Клінтон.

Також Трамп обіцяв заборонити в США аборт після 20 тижня вагітності та підписати Біль про захист ненароджених дітей від болю, що має суттєво обмежити можливість аборт у США та зробити його більш дорогим. Окрім цього Трамп обіцяв заборони американським громадським організаціям лобіювати легалізацію абортів в інших країнах.

Також Трамп обіцяв змінити систему медичного страхування, запровадженого Адміністрацією Барака Обами, а яка змушу роботодавця оплачувати аборти, контрацепцію, операцію по зміні статі своїм працівника.

Трамп також заявляв, що ставши президентом, він припинить фінансування популяційного фонду ООН, який є одним із поширювачів контрацепції та абортів на міжнародному рівні. Також цей фонд фінансує китайську державну програму примусових абортів та стерилізації.