Про значення дарів та плодів Святого Духа розмірковували слухачі школи духовності та євангелізації
  • Пон, 03/02/2014 - 12:42

З 31 січня по 2 лютого у реколекційному центрі Згромадження Найсвятішого Відкупителя (отців редемптористів), що у м. Львові (вул. Замарстинівська, 225), відбувалася зустріч Школи духовності та євангелізації Львівської архиєпархії.

Провадив науки ієромонах Йоан Лубів, ЧСВВ, ліценціат догматичного богослов’я та магістр новіціяту Крехівського монастиря отців василіян. Оскільки цьогорічна програма школи передбачає вивчення "Символу віри", учасники школи роздумували над його частиною: «І в Духа Святого, що від Отця ісходить».

Під час цікавих та змістовних лекцій ієромонах ділився власним досвідом сприйняття третьої Особи Божої Святого Духа на підставі Діянь апостолів та євангелиста Йоана.

Про значення дарів та плодів Святого Духа у житті християнина розмірковували слухачі школи базуючись на текстах із Святого Письма.
Важливо зазначити, що із слухачами Школи духовності зустріч мав Преосвященний владика Степан, екзарх Донецько - Харківського Екзархату, який поділився своїм духовним надбанням у справі голошення Доброї Новини про Ісуса Христа Господа і Спасителя людства.

Поміж заняттями тривали богослужіння добового циклу, тому учасники збагатились ще й молитовно. За їхніми словами, ця зустріч стала важливим поступом у духовному житті та голошенні Євангелія.

Додамо, що наступна зустріч у Школі духовності та євангелізації триватиме з 28 лютого по 2 березня  у реколекційному центрі.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua