Проабортивне лобі використовує війну в Україні, щоб полегшити доступ до вбивства ненароджених
  • Срд, 27/04/2022 - 17:29

Світові лідери проабортивного лобі маніпулюють трагедією в Україні, щоб реалізувати свої постулати у Центрально-Східній Європі – про це б’є на сполох провідна британська про-лайф організація. Йдеться про відміну закону про збереження зачатого життя, в т.ч. в Польщі, Угорщині та Словаччині.

Як інформує портал «Right to Life», федерація «Planned Parenthood» та «Amnesty International» закликали Європейський Союз «прийняти швидкі та ефективні заходи з метою спрощення доступу до раннього медичного аборту». Вони рекомендують заблокувати фінансування допоміжної діяльності тим суб’єктам, котрі виступають проти абортів, рекомендуючи організувати транскордонні та телемедичні послуги, що оминають закон країн, що приймають біженців з України. Автори скандального заклику рекомендують використовувати війну з метою постачання абортативних таблеток у складі першої медичної допомоги.

Світові проабортивні лідери висловлюють жаль з приводу того, що сусіди України, принаймні певною мірою, визнають право на життя ненароджених дітей. Аборціоністи закликають до «невідкладної політичної підтримки, вказівок і технічної допомоги для урядів Угорщини, Польщі, Румунії і Словаччини з метою усунення правних і політичних перешкод». До урядів названих країн скерували заклик до того, щоб аборт і контрацепція стали частиною безкоштовної основної медичної опіки, а надавачі цих послуг отримали повне відшкодування за надання таких «послуг» біженкам з України.

За даними ООН, від часу вторгнення Росії до України 24 лютого в цій країні народилось понад 4300 дітей. Очікується, що впродовж найближчих трьох місяців в Україні народиться близько 80 тисяч дітей.