Професор Стенфордського університету разом із дружиною передали медичне обладнання для лікування військових
  • Срд, 04/01/2017 - 10:07

Богдан Макаревич, професор ларингології при Стенфордському університеті, військовий лікар Збройних сил США (Каліфорнія), разом зі своєю дружиною Лідою Обушкевич, передали два оперативних мікроскопи OP MI 1 та OP MI 1 H, операційний стіл для оперування ларингологічних хворих, операційні інструменти для лікування та обстеження військових ЗСУ.

Ці медичні інстументи були передані до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Збройних сил України, що у Львові (вул. Личаківська, 26). Завдяки цьому обладнанню медики зможуть швидше діагностувати захворювання у військових-пацієнів, а також ці інструменти сприятимуть якісному проведенню операцій.

Від імені військовослужбовців ЗСУ, душпастирів Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та медичного персоналу Військово-медичного клінічного центру Західного регіону висловлюємо слова вдячності Богдану Макаревичу та Лідії Обушкевич за надану допомогу. Нехай Господь благословить Ваше подружжя та обдаровує своїми ласками!

На фото (зліва на право): подружжя меценатів Богдан Макаревич та Лідія Обушкевич, владика Павло (Хомницький) - єпарх Стемфордський УГКЦ (США), о. Степан Сус - настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла та Голова Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ.