Програма Папських богослужінь на січень і лютий 2020
  • Втр, 07/01/2020 - 18:14

Молитва за єдність християн і за мир, Свята Меса з богопосвяченими особами та в першу Неділю Божого слова: такою є програма богослужінь, Які Святіший Отець очолить у січні та лютому.

Святою Месою в Сикстинській каплиці Апостольського палацу 12 січня 2020 року, свято Господнього Хрищення, Папа Франциск завершить цикл різдвяних богослужінь. Тим часом, у Ватикані оприлюднили програму подальших великих богослужінь, які Святіший Отець очолить протягом найближчих тижнів.

В суботу, 25 січня, в урочистість Навернення святого Павла, Глава Католицької Церкви очолить екуменічну вечірню в базиліці святого Павла поза мурами з нагоди завершення 53-го Тижня молитов за єдність християн. Наступного дня, 26 січня, в базиліці Святого Петра у Ватикані Папа відслужить Святу Месу з нагоди Неділі Божого слова.

В суботу, 1 лютого, ввечері, напередодні свята Стрітення Господнього, Святіший Отець відслужить в базиліці Святого Петра Святу Месу з членами Інститутів богопосвяченого життя і Товариств апостольського життя з нагоди XXIV Всесвітнього дня богопосвяченого життя. На неділю, 23 лютого, запланована Свята Меса в південноіталійському місті Барі в рамках Зустрічі роздумів й духовності на тему «Середземномор’я – пограниччя миру».