Пролайф активістка з Канади Мері Воґнер знову за ґратами
  • Втр, 23/04/2019 - 11:46

Мері Воґнер, відома канадська активістка, що виступає проти абортів, знову перебуває у в’язниці. Минулого вівторка 44-річну Мері заарештували через годину після того як вона увійшла до клініки Ванкувера, де надають послугу абортів, намагаючись переконати жінок не чинити аборт.

Як відомо, Мері Воґнер проводить акцію «Порятунок червоної троянди», в рамках якої заходить на територію абортативних клінік, несучи червоні та білі троянди, до яких прикріплений чудотворний медалик і записка для матері, котра планує зробити аборт, з інформацією про можливу альтернативу її вибору і контакти, де вона може отримати підтримку, зберігши життя своєї дитини.

Мері Воґнер вже відсиділа більше п’яти років у в’язницях Канади за мирні спроби переконати жінок не робити аборт. Її свідчення надихнуло активістів у США, котрі від вересня 2017 року проводять акції «Порятунок червоної троянди» (Red Rose Rescue), де також кількох священиків і мирян було заарештовано за спроби врятувати життя ненароджених дітей в абортативних центрах.

Мері Воґнер перебуватиме у в’язниці щонайменше до 1 травня, на яке призначено перше слухання у її справі, інформує LifeSiteNews.

 

Читайте також:

ЗА 100 ВРЯТОВАНИХ ДІТЕЙ – 6 РОКІВ УВ’ЯЗНЕННЯ

КАНАДСЬКА ЗАХИСНИЦЯ ЖИТТЯ МЕРІ ВОҐНЕР ЗНОВУ НА ВОЛІ