Промова Папи Франциска на молитві «Ангел Господній» 16.06.2013р. (повний текст)
  • Нед, 16/06/2013 - 17:31

Після відправи Недільної Євхаристії з нагоди Дня «Evangelium Vitae» (Євангелія Життя) Папа Франциск помолився з вірними, присутніми на Площі Св. Петра, молитву «Ангел Господній» та уділив їм Апостольське благословення.

Пропонуємо до Вашої уваги переклад звернення Святішого Отця перед молитвою «Ангел Господній»

 

Дорогі брати і сестри,

 

На завершення Євхаристійної відправи, присвяченої Євангелію Життя, я хочу з радістю зазначити, що вчора у Карпі був проголошений блаженним Едуардо Фоччеріні, чоловік, батько семи дітей та журналіст. Його схопили і ув’язнили з ненависті до його католицької віри, він помер в концтаборі Херсбрука у 1944 році у віці 37 років. Він врятував багатьох євреїв від нацистського переслідування. Разом з Церквою в Карпі дякуємо Богові за цього свідка Євангелія Життя!

 

Щиро дякую усім вам, що прибули з Риму та інших куточків Італії та світу, особливо сім’ям та тим, хто безпосередньо працює заради промоції і захисту життя.

 

Сердечно вітаю 150 членів Асоціації «Grávida» – Аргентина, зібраних в місті Пілар. Дуже дякую за те, що ви зробили! Будьте відважними і продовжуйте далі!

 

На останок вітаю численних учасників мотораллі «Harley-Davidson», а також представників клубу Державної мотоциклетної поліції.

 

Тепер звернімося до Нашої Богородиці, довіряючи її материнській опіці кожне людське життя, особливо найбільш тендітне, беззахисне і слабке.

 

Джерело: http://popefrancis.org.ua