Проти кардинала Ловера за критику гендерної ідеології порушено кримінальну справу
  • Птн, 10/06/2016 - 12:23

В Іспанії проти Архиєпископа Валенсії кардинала Антоніо Канісарес Ловери порушено кримінальну справу за так звану «мову ненависті». Причина: в одній із своїх промов кардинал Ловера назвав гендерну ідеологію найбільш підступною і руйнівною ідеологією в світі, повідомляє «CatholicCulture.org».

Заяву на кримінальне переслідування кардинала подала Іспанська мережа допомоги біженцям, звинувативши Архиєпископа Валенсії у злочині на ґрунті ненависті. За законодавство іспанська влада зобов’язана порушити проти кардинала Ловери кримінальну справу.

Нагадаємо, що кардинал Ловера зіткнувся з низом звинувачень після того, як у своїй доповіді в Інституті Івана Павла ІІ 13 травня цього року кардинал Канісарес сказав, що майбутнє суспільства визначається сім’єю: «З одного боку вона (сім’я) є найбільш вартісною суспільною установою, принаймні, згідно з анкетами, навіть між молоддю. А з іншого з іншого - вона є фундаментально загроженою серйозними відвертими та прихованими загрозами. […] Маємо законодавство, яке противиться сім’ї, маємо діяльність політичних і суспільних сил, маємо рухи й акції ґей-імперії, а також ідеології, як, для прикладу, радикальний фемінізм, чи найнебезпечніша для родини гендерна ідеологія».