Провінція Онтаріо страйкує проти накидання у школах гіперліберального сексуального виховання
  • Пон, 04/05/2015 - 22:03

Сьогодні, 04.05.2015р. в канадській провінції Онтаріо тисячі дітей шкільного віку залишились вдома. Велика частина шкіл пустують. У деяких школах на уроки не прийшло 90% учнів. У цей спосіб батьки протестують проти накидання у школах Онтаріо гіперліберального сексуального виховання.

Кампанію протесту проти планів влади провінції Онтаріо накинути проти волі суспільства у початкових школах сексуальне виховання, яке б уже з 4 класу вводило дітей у світ сексуальних збочень, підтримали християни, мусульмани, гінду, сикхи.

Оскільки спроби переговорів батьків, що об’єдналися в ініціативу «Parents Association», щоб захистити власних дітей від зваблення, з прем’єром Онтаріо Кетлін Вінн провалилися, з причини відсутності доброї волі з боку пані Вінн, розпочато попереджувальну акцію «Parents & Students on strike: one week no school». Батьки, що доєдналися до акції не пускатимуть тиждень дітей до школи. Якщо уряд не дослухається до їхнього голосу, батьки обіцяються вдатися до інших форм протесту. Біля низки шкіл Торонто батьки зібралися на стихійні мітинги протесту.  

До страйку доєдналися також і учні вищих шкіл. Близько 42 тис. школярів у регіоні Піл не прийшли сьогодні до школи.

За повідомленнями канадських ЗМІ