Провінційною настоятелькою сестер служебниць в Україні обрано с. Боніфатію Дяків
  • Чтв, 28/03/2013 - 14:19

Як ми повідомляли, 23 березня 2013 року в реколекційному домі Згромадження сестер служебниць у м. Надвірні, що на Івано-Франківщині, розпочала свою роботу VII Провінційна капітула сестер служебниць в Україні на тему «Світло віри оживляє нас». Завданням Провінційної капітули, яка має найвищу законодавчу владу у згромадженні, є вибір провінційної настоятельки та провінційних дорадниць, обговорення важливих справ провінції, перегляд і видання директив провінції.

Як стало відомо, сестри-делегатки з усіх монаших спільнот провінції своєю настоятелькою обрали с. Боніфатію Дяків, яка дотепер у спільноті виконувала уряд дорадниці.

«Від імені всіх працівників Патріаршої курії прагну висловити Вам нашу сердечну вдячність і щире визнання за Ваше тривале, ревне і жертовне служіння для нашої Церкви, зокрема в структурах Патріаршої курії (с. Боніфатія виконувала обов’язки секретаря-референта Відділу церковних комісій УГКЦ. – Ред.). Ваша мудрість і досвід, покора і щирість, простота і людяність у відносинах з ближніми є тими цінними прикметами, які заслужено здобули Вам пошану і любов з боку керівників і усіх працівників Патріаршої курії», – написав у вітальному листі владика Богдан (Дзюрах), Адміністратор Патріаршої курії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ