«Прямуй до справедливості та шукай правди» - Тиждень молитов за єдність християн
  • Втр, 15/01/2019 - 11:35

В рамках «Тижня молитов за єдність християн», відбудеться міжконфесійний Молебень, за участю Блаженніший Святослав (Шевчук) патріарха УГКЦ, єпископів католицької, православної та протестантських Церков.

Головною темою розважання будуть слова зі Старозавітної Книги Второзаконня «Прямуй до справедливості та шукай правди» (Втор. 16.18-20) – роздумувати над якими буде Владика Ігор (ІСІЧЕНКО), архієпископ Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ.

Спільну молитву у Монастир Святого Василія Великого у Києві звеличає своїм співом хор семінаристів Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ

Дорогі друзі!

Цього року ми в черговий раз прагнемо зібратись разом на спільну молитву, щоб не лише на словах декларувати наше бажання єднання, але у конкретний спосіб показати українським вірним наше прагнення до єдності, справедливості та милосердя.

Сьогодні християни стоять перед лицем спільних викликів війни, переслідування, бідності та егоїзму, які зможемо подолати лише у співпраці з Божою ласкою, єднаючи наші голоси у спільній молитві та визнаючи свою приналежність до однієї родини братів і сестер.

Щиро запрошуємо Вас до участі у Молебні за єдність християн

у храмі св. Василія Великого

(Українська Греко-Католицька Церква, Вознесенський Узвіз 7)

у неділю, 20 січня 2019 р., 18.00 год.

Темою роздумів і гаслом Екуменічного Тижня будуть слова з книги Второзаконня

«Прямуй до справедливості та шукай правди» (16.18-20)

Дана тема була приготована мешканцями Індонезії, серед яких лише 10% громадян вважають себе християнами, натомість понад 86% — це мусульмани. У цьому середовищі християни прагнуть по новому переосмислити потребу єдності та справедливості, відчуваючи відповідальність творити єдину спільноту, зважаючи на слова Господа нашого Ісуса Христа «щоб усі були одно».

https://www.facebook.com/events/309950059632780/ 

з молитвою,

протоієрей Ігор Шабан