П’ятдесят годин безперервної адорації Святих Тайн за покликання
  • Пон, 25/03/2013 - 16:44

Провести молитовну адорацію Ісуса Христа у Святих Тайнах запропонувала вища духовна семінарія Сантьяґо-де-Компостела (Іспанія). Підставою для такої ініціативи є 50-та річниця Всесвітнього Дня молитви за покликання, який припадає на 21 квітня. Адорація розпочнеться 17 квітня о 19 годині місцевого часу Службою Божою відповідно молитовні чування завершаться Вечірнею 19 квітня о 20.30.

Окрім того у програмі святкувань ювілею Всесвітнього Дня молитви за покликання, ця ж Семінарія організовуватиме «Весняну зустріч покликання», щоб дати молодим людям нагоду більше дізнатися про покликання до священства.

У заяві Архидієцезії Сантьяґо-де-Компостела йдеться про те, що «Головною метою зустрічі є розпізнання покликання до священичого життя». Відповідно до останніх даних, які поширила Конференція Єпископів Іспанії, у країні спостерігається постійний зріст покликань. Зокрема це видно з кількості священичих свячень. За минулий рік стали священиками 133 семінаристи, а це на дев’ять відсотків більше, ніж попереднього року.

Джерело: Радіо Ватикан