Разом − проти абортів
  • Втр, 17/09/2013 - 23:05

Більше мільйона жителів різних країн Європи в рамках акції "Один з нас" підписалися під вимогою до влади ЄС припинити фінансування за рахунок платників податків абортів і проектів, пов'язаних із знищенням людських ембріонів.

Згідно з чинним європейським законодавством, після надання мільйону підписів, влада ЄС зобов'язана розглянути вимогу протестувальників.

"Європейська комісія повинна буде організувати громадські слухання, які, швидше за все, пройдуть наступної весни", − повідомив один з ініціаторів збору підписів, координатор Польського народного комітету Якуб Балтрошевіч.

За результатами слухань буде прийнято рішення про те, чи передавати підтримані мільйоном європейців законодавчі ініціативи на розгляд до Європарламенту.

Найбільше число голосів в рамках акції "Один з нас" було зібрано в Італії та Польщі, а всього збір підписів проводився в 28 державах Європи.

Незважаючи на те, що мільйонний бар'єр підписів подолано, їх збір триває. 14 листопада у Кракові відбудеться зустріч національних координаторів акції "Один з нас".

За матеріалами http://procatholic.ru