Реабілітаційному центру «Назарет» для алко- і наркозалежних – 14 років
  • Срд, 12/09/2018 - 13:21

Цими вихідними спільнота «Назарет» святкувала свій 14-й день народження. Подячну Божественну Літургію очолив о. Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», а співслужителями були отці, які є в комісії «За тверезість».

На Службі Божій були родичі молодих людей, які проходять реабілітацію у ЗРЦ «Назарет», працівники БФ «Карітас», миряни. Охочі мали можливість приступити до Таїнства Покаяння, яке відбувалося на подвір’ї церкви.

«Звісно, відкривати реабілітаційний центр у лісі не зовсім логічно. У мене не було ні людей, ні досвіду, ні коштів, два роки ми були тут без світла, багато проблем було з відсутністю документів на будинки. Але я дякую Богові за те, що зміг змусити мислити зовсім по-іншому і добитися того, що є зараз», – каже о. Ігор Козанкевич, засновник ЗРЦ «Назарет».

Усі почастувалися смачним обідом, а потім мали нагоду поділитися своїми думками у спільній  групі.

Щаслива молода подружня пара Анастасії і Миколи (імена змінені) приїхала на святкування з м. Пустомити. «Сім років пройшло відтоді, як мій чоловік  проходив реабілітацію в центрі», - каже дружина. «Тішуся, що мене запросили на річницю, тут я зустрів своїх друзів, знайомих, поділився з ними про своє тверезе життя. Спільнота «Назарет» дуже змінила мене самого і моє ставлення до життя, тепер я зовсім інша людина. Дякую Богові, що зберіг моє життя», - поділився Микола.

Дякуємо представникам Львівської архиєпархії за присутність на святі, вдячні представникам Львівської обласної державної адміністрації за участь у події, усім батькам, родичам, близьким людям.

Звісно, щира подяка керівникам, консультантам і працівникам Центру за жертовну працю!

Прес-служба БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»