Референт медичного капеланства Львівської архиєпархії відвідав Центр реабілітації «Галичина»
  • Срд, 07/02/2018 - 17:32

У вівторок, 7 лютого 2018 року, о. Сергій Білоконь, референт медичного капеланства Львівської Архиєпархії, на запрошення медичного капелана о. Володимира Дмитріва здійснив візит до центру реабілітації осіб з інвалідністю «Галичина».

Під час зустрічі о. Сергій подякував о. Володимиру за сумлінне сповнення душпастирської опіки щодо повірених йому людей. Також о. Сергій подякував лікарському складу та пацієнтам закладу за їх добре прагнення духовного наповнення центру, а також за їхню жертвенність та співпрацю з Львівською Архиєпархією УГКЦ. На завершення о. Сергій передав їм примірники книги «Навіки живі в пам’яті» – путівник для сімей загиблих (авторства о. Руслана П’ясти,голови медичного капеланства УГКЦ ) та висловив сподівання, що саме тут цей путівник принесе найбільшу користь, оскільки саме в цьому місці люди, як ніде інакше, знайомі з втратою близьких людей.

Інформацію та світлини надав о. Сергій Білоконь, референт у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської Архиєпархії УГКЦ