Рекламний ролик про Патріарший Собор УГКЦ
  • Чтв, 13/08/2015 - 19:54

Секретаріат VI сесії Патріаршого Собору Української Греко-Католицької Церкви «Жива парафія – місце зустрічі із живим Христом» представляє рекламний ролик про Патріарший Собор, який розпочнеться 25 серпня в Івано-Франківську.

Ролик закликає мирян прийти на зустріч із Христом, який чекає на нас у кожній парафії. Творці відео звертають увагу на основні постулати живої парафії.

«Кожна парафія повинна стати місцем, де можна пізнати правди віри і втілити їх у щоденне життя. Кожен у своїй парафії повинен стати учасником її літургійного, таїнственного та молитовного життя. Парафіяни повинні вчитись приділяти особливу увагу потребуючим, а також плекати духовну єдність усієї Церкви та християн. У співпраці із душпастирями парафіяни повинні служити своїми дарами для спільної користі. Також вони повинні свідчити про своє життя у Христі, запрошуючи інших до участі у ньому», – йдеться у ролику.

Пригадуємо, що 25 - 27 серпня 2015 року в Івано-Франківську проходитиме VI сесія Патріаршого Собору Української Греко-Католицької Церкви.