Реколекції для мирян на тему "Боже Слово в житті християнина"
  • Птн, 10/05/2013 - 21:41

16-19 травня 2013 року, у м. Надвірна, Івано-Франківської обл., в реколекційному будинку Сестер Служебниць відбудуться чергові реколекції для мирян на тему " Боже Слово в житті християнина ".

 

Якщо ти бажаєш почути голос Божий, який постійно промовляє до тебе; якщо прагнеш пізнати та зрозуміти Боже Слово та ним жити, – тоді час особистої застанови та роздумів є саме для тебе. Саме реколекції є особливим часом, є тією духовною школою, в якій кожен бажаючий може навчитися читати та слухати Боже Слово, щоб опісля, в щоденних обставинах життя та серед різноманітних голосів, розпізнавати тихий та ніжний голос люблячого Небесного Отця. Сестри Служебниці ласково запрошують всіх бажаючих взяти участь у цій духовній мандрівці та особисто досвідчити силу та міць Слова Божого, яке живить, перемінює та провадить кожного з нас. Чекаємо на вас 16-19 травняна реколекціях на тему: «Боже Слово в житті християнина»

 

Попередня реєстрація обов’язкова.

Контакти для детальнішої інформації: тел. 0673674813 – с. Мирослава, 0671778716 – с. Любомира, email: rekoldim@gmail.com