Релігійні організації Львівщини спільно з ОДА організовують перший обласний Форум сім’ї
  • Пон, 13/08/2018 - 10:42

13 вересня у національному університеті імені Івана Франка відбудеться перший Львівський обласний форум “Українська сім'я: виклики і завдання”.

Захід має на меті привернути увагу до зовнішніх загроз та внутрішніх проблем інституту сім’ї а також залучити громадськість та релігійні організації до спільного формування державної сімейної політики регіону.

У Форумі візьмуть участь представники від УГКЦ та РКЦ, протестантських, мусульманських та єврейських спільнот, представники Львівської обласної та районних адміністрацій, члени громадських організацій, науковці, освітяни, просімейні активісти та волонтери.

Програма заходу передбачає доповіді провідних спеціалістів та дискусії у тематичних секціях. Основні теми дискусій: законодавчі ініціативи стосовно сімейної політики, потенціал релігійних організацій у розбудові інституту сім’ї, виклики та завдання сучасної молоді, жіноче лідерство в контексті розвитку інституту сім’ї, сексуальна освіта в школах,  досвід громадських організацій підтримки сімей в умовах військового конфлікту, зокрема, сімей переселенців зі Сходу та Криму, гендерна ідеологія та інше.

Форум ініціювала громадська організація "Платформа розвитку стосунків" за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації та організовується у співпраці з Українським католицьким університетом, Комісією УГКЦ у справах родини, Львівською Архідієцезією Римо-католицької Церкви, представниками міських та обласних громадських організацій.

Найближчим часом організатори оприлюднять докладну програму форуму та імена ключових доповідачів.

Реєстрація для участі:  goo.gl/9shcuU

Координатор форуму – Ольга Матвійчук

Контактний телефон: 067 77 62 930

Електронна пошта: platorost@gmail.com

 

Слідкуйте за новинами, програмою та спікерами тут: goo.gl/aFzN3T

https://www.facebook.com/events/368992633588240/