Ремонт домівки та стосунків – про це у червневій “Кані”
  • Чтв, 22/05/2014 - 12:42

Літо це не тільки час відпочинку, а й час ремонтів. Тому червневе число “Кани” присвячене саме цій темі. Незалежно від того: вирішили ви побілити стіни лише в одній кімнаті, чи задумали повністю оновити домівку, зриваючи підлоги, плитку в ванні, вставляючи нові вікна, – ремонт завжди матиме відбиток на ваших сімейних стосунках. 

Тож автори “Кани” заохочують читачів не стільки до ремонту стін, як до віднови стосунків у подружжі. Психолог Олена Яремко говорить, що нерідко “трапляється, як в подружжі, яке всі досі вважали ідеальним, у процесі ремонту спільного помешкання раптом “вилазить” ціла купа проблем. Зазвичай це відбувається не через ремонт. Просто саме він стає тією останньою краплею, яка переповнює чашу терпіння – і назовні виходять усі придушені емоції, пережиття та образи”. Авторка розповідає, що може стати причиною для конфлікту під час ремонту і як цей час пережити із знаком “плюс” для подружжя.

“Сварок трохи було...”  – ділиться досвідом пережитого ремонту подружжя Григорія та Галі Риби. Разом з тим вони розповідають і демонструють, як можна економно зробити ремонт у домі: головне творчо до всього підійти.

У пригоді читачам стануть і професійні поради архітектора Тараса Бєляєва. Зокрема пропозиції для дитячої кімнати, – як будувати її у перспективі зростання чисельності членів сім'ї, а також як зробити цю кімнату зручною і безпечною для дітей.

Окрім статей теми номера багатьом можуть бути корисними матеріали про те, як адаптувати дитину до дитсадка, про плюси і мінуси дитячих таборів, а також про сурогатне материнство.

Як завжди у “Кані” є знайомства з цікавими людьми та родинами. Цього разу це бразилійка українського походження – Оксана Ядвізак, а також родина  Юрія і Лесі Дроздів, які мають восьмеро дітей, двоє зятів та шестеро онуків.

Ще у цьому номері можна скористатись рецептами смачних страв, за допомогою кіно- та книжкових рецензій обрати собі фільм чи книжку, щоб урізноманітнити дозвілля та відпочити. І запланувати подорож до  “ідеального” міста Жовкви.

Нагадаємо, що журнал “Кана” можна передплатити. Передплатний індекс: 68747. Вартість передплати на 2014 рік, включно з поштовими витратами: 1 міс. - 14.55 грн., 3 міс. - 43.05 грн., 6 міс. - 84.45 грн., 11 міс. - 154.05 грн.

Деталі придбання журналу – на сайті видавництва “Свічадо”. Про “життя” “Кани” читайте на її сторінці у Фейсбуці.