Режим його не зламав: невакцинований Джокович повернувся на «Australian Open» та переміг
  • Пон, 30/01/2023 - 21:06

Консервативні медія з радістю повідомляють про перемогу сербського тенісиста Новака Джоковича, якого минулого року піддали репресіям через те, що він відмовився прийняти експериментальний препарат, поданий як «вакцина від COVID-19». Цього року він повернувся до Австралії, звідки його раніше депортували, та отримав перемогу у фіналі «Australian Open».

«Новак Джокович ПЕРЕМІГ, отримавши свій десятий кубок на «Australian Open», через рік після того, як його депортували через те, що не був вакцинований. Найкращий з найкращих на корті і поза його межами», - написав журналіст «Rebel News» Аві Єміні, який нещодавно прославився у Давосі спробою запитати президента «Pfizer» про обставини брехні концерну щодо ефективності препаратів та їх побічних ефектів.

«Я відчуваю надзвичайне благословення і вдячність»,- сказав Джокович у першому короткому інтерв’ю після отримання кубку, дякуючи своїй сім’ї та команді, без яких, як він наголосив, перемога була б неможливою.

На записах із фінального матчу видно як тенісист виконує ряд жестів, вказуючи на небо руками та очима, у виразі вдячності Богові.

Дописи у Твіттері про перемогу Джоковича викликали лавину позитивних коментарів, а також жартів на тему ковідного режиму і його прихильників. Одна із користувачів опублікувала фото-монтаж незламного тенісиста та Білла Ґейтса із підписом: «Білл Ґейтс спостерігає як невакцинований Новак Джокович виграє Australian Open».