Рим з відпочинком на морі
  • Втр, 27/06/2017 - 10:44
Марія Повч, Венеція, Ватикан, Рим, Асиж, Падуя
 
22.07.2017 р.  —  30.07.2017 р.
 
370€+100 грн.

Недаремно Рим називають Вічним Містом. Адже історія столиці Італії розпочалась 2,7 тис. років тому. А місто досі залишається по особливому прекрасним. Навкруги вимальовуються живі коллажі з базилік, фортець, фонтанів, площ, ринків і, звичайно, моря… Дорогою заїдемо у Марію Повч та Венецію .  Міста залиті сонцем та літом. Духовне паломництво збагатиться щоденними Літургіями, молитвами біля чудотворних ікон, мощей святих відомих храмів Європи.

1 день:

Виїзд зі Львова. Перетин кордону. Прибуття у Марія Повч. Літургія. Молитва біля чудотворної ікони.

maria-powch1

Нічний переїзд до Венеції.

2 день:

В дорозі до Вічного Міста Рима ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу, у Венеції. День розпочнеться з ранкової прогулянки вузькими та заплутаними вуличками міста. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції, міст Ріальто. Дізнаємось про історію цього міста та відвідаємо його найвідоміший храм, Базиліку Св. Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці Св. Марка відбудеться літургія. Після літургії, матимемо вільний час, коли можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом. Також помилуватись красою зможемо, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса. Переїзд на вечерю та нічліг  у готель біля Риму.

venetsia

 3 день:

Сніданок. Відпочинок на морі (2 години). Факультативна екскурсії містом (при наборі групи від 15 осіб, вартість 15 євро): Ватикан, площа та Базиліка Св. Петра, молитва біля гробу Св.Івана Павла ІІ, можливість піднятись на купол Базиліки Св.Петра (7 євро). Повернення на вечерю та нічліг у готель.

Pliaji-Rima

4 день:

Сніданок. Відпочинок на морі (2 години). Факультативна екскурсії містом (при наборі групи від 15 осіб, вартість 15 євро): Рим Античний: Замок св. Ангела, Плоза Навона, Фонтан ді Треві, Пантеон. 

destinations-rome-museums-hero

Вечеря та нічліг у готелі.

5 день: 

Сніданок. Відпочинок на морі (2 години). Факультативна екскурсії містом (при наборі групи від 15 осіб, вартість 15 євро): Базиліка Св. Павла (за Мурами) та Колізей (ззовні).

17088

Вечеря та нічліг у готелі.

6 день:

Сніданок. Відпочинок на морі (2 години). Факультативна екскурсії містом (при наборі групи від 15 осіб, вартість 15 євро): Базиліка Св. Івана в Латерано, Святі Сходи.

Rome_1400x600px

Повернення на вечерю та нічліг у готель.

7 день: 

Сніданок. Переїзд до Асижу. Асиж – це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей Св. Франциска та Св. Клари. В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу, Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дям’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого, в якій у нас буде Літургія, та Базиліку Св. Клари.

basilica-of-saint-francis-of-assisi

Переїзд на вечерю та ночівлю в готель.

8 день: 

Сніданок. Переїзд до Падуї. Падуя є одним з найстаріших міст північної Італії неподалік Венеції. За легендою Падуя була заснована у 12 ст. до н. е. Протягом історії Падуя була важливим культурним центром Італії, тут знаходиться один із найстаріших італійських університетів. Покровителем Падуї є Св. Антоній, помолитись його мощам приїжджають паломники зі всього світу.

12325-wg-po-padua-basilika-justina-008

Екскурсія. Літургія, вільний час, нічний переїзд до Львова.

9 день:

Повернення до Львова.

Додаткова інформація:

У вартість поїздки входить: 6 нічлігів у готелях, 6 сніданків та 6 вечерь, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: витрати на міський транспорт та екскурсії, відкриття шенгенської візи 35 євро (для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року – віза безкоштовна), послуги візового центру 20 євро. В’їзд, екскурсія, та пароплав у Венеції. Факультативні екскурсії 15 євро при наборі групи від 15 осіб. Вхідні квитки; можливе одномісне поселення за додаткову оплату.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02