Рішення про надання імені К. Шептицького Музею архітектури і побуту не поспішають візувати
  • Птн, 11/11/2016 - 13:04

10 листопада цього року, під час засідання сесії Львівської міської ради голова фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук озвучив лист-звернення митрополита Львівського УГКЦ Ігоря про присвоєння імені Блаженного Климентія Шептицького Музею народної архітектури та побуту у Львові. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Валерій Веремчук зазначив, що, незважаючи на те, що рішення вже тиждень перебуває у Львівській міськраді, але досі не отримало всіх необхідних віз.

"Зважаючи на резонанс та всю вагу такого рішення прошу, зробити усю необхідну роботу і завізувати нарешті рішення про присвоєння імені Блаженного Климентія Шептицького Музею народної архітектури та побуту у Львові. Для того, щоб так, як і домовлялися учора на погоджувальній раді, ми могли б до 1 грудня на сесії розглянути це питання", - сказав Валерій Веремчук.

Варто додати, що у практиці Львівської міської ради часто в порядок денний сесії потрапляють проекти рішень, які не мають усіх відповідних віз. Незважаючи на це, ці питання таки вносять до порядку денного та розглядають.