Різдвяна академія «Коляда з Митрополитом»
  • Птн, 29/01/2016 - 16:28

28 січня 2016 року, в Архикатедральному Соборі святого Юра (м. Львів, пл. св. Юра, 5), з нагоди Ювілейного Року Божого Милосердя для вчителів християнської етики Львівської архиєпархії відбулася Різдвяна академія «Коляда з Митрополитом».

 

Із цієї нагоди Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, звернувся до присутніх із словом: «Боже милосердя – без кордонів, їх може встановлювати людина лише у своєму мисленні, як кволе та поранене беззаконнями створіння. Доброта Бога по-різному проявляється на кожній індивідуальності, бо особа сама у незнаний нам спосіб реагує на Господнє милосердя та на його розуміння людини». На закінчення свого слова Митрополит побажав: «Хай рік Господнього милосердя сприяє усім нам до отримання прощення гріхів та їх відпущення».

 

У Різдвяній академії колядуавали вчителі Авторської школи «Тривіта», католицької школи св. Софії, НВК «Школа-гімназія Шептицьких», працівники католицького садка «Діти Світла», дяки Молодіжного центру ім. Івана Боско, вчителі християнської етики міста Львова та представники від батьківської християнської асоціації «Алетея».

 

Додамо, що Різдвяну академію «Коляда з Митрополитом»яку була організована референтом освіти і виховання Львівської архиєпархії – с. Георгія Притульницькою.