Різдвяна зустріч хворих, літніх та самотніх людей з Львівським митрополитом РКЦ
  • Втр, 25/12/2018 - 12:56

У неділю, 23 грудня, у Львові, в будинку сестер Святого Йосифа по вул. Татарбунарська відбулась зустріч напередодні Різдва для хворих, літніх і самотніх людей. 

У зустрічі взяли участь 22 особи, які прибули з різних куточків Львова. Зустріч почалась спільної молитвою під час Святої Меси, яку очолив о. Андрій Недзельський. Підопічні молилися разом і зібралися біля різдвяного столу, співаючи колядки. Архієпископ Мечислав разом зі своїм секретарем о. Андрієм Леговичем прибув на святкування. Митрополит поблагословив учасників і поділився різдвяним хлібом та побажаннями. Підопічні також склали своєму пастирю щирі вітання, дякуючи йому за те, що завжди має час зустрітися з ними. Разом всі їли вечерю, колядували і ділилися радістю.

Наприкінці, отець архієпископ подарував різдвяні солодощі всім присутнім і благословив їх. Після спільного колядування сестри відвезли старших людей до своїх домівок. У понеділок, 24 грудня, сестра Гражини завітає із «Різдвяною вечерею» до 25 людей похилого віку, які не змогли відвідати спільну зустріч з огляду на хворобу.