Російські терористи вважають, що вбиваючи українців, вони захищають православ'я від Ватикану
  • Втр, 01/07/2014 - 11:03

В інтернеті з’явилось відео, на якому терористи, серед яких є і чоловік у православному підряснику, під "Вставай, страна огромная" закликають воювати проти "фашистських, гітлерівських і жидобандерівських військ".

Про це повідомляє телеканкал «24».«Настав важкий час на святій Русі. Йде бусурман на нашу землю, йде антихрист. Хочеться сказати, щоби російські мужики не злякалися і стали як один на захист святої Русі, тому що ворог йде на православ'я, єдину віру, яка є для Бога істинною», - сказав чоловік у священичому облаченні.

«Це передова міста Слов’янська. Буквально в декількох кілометрах знаходяться фашистські війська, гітлерівські, жидо-бандерівські... Хотів би звернутись до всіх наших отців, братів і сестер, до всіх руських людей. І закликати їх стати в стрій до всіх захисників не тільки Слов’янська, не тільки південного сходу України, а й усієї Русі. Тому що ця війна релігійна. На жидо-бандерівські гроші проти нас виступив фактично Ватикан, "раскольнікі", єретики, всі зрадники Христа», - заявив один із бойовиків, Олексій Добичін.