Розпочала роботу телефонна Лінія духовно-емоційної підтримки у час пандемії COVID-19
  • Чтв, 09/04/2020 - 13:15

Від 9 квітня розпочала роботу телефонна Лінія духовно-емоційної підтримки для вірних УГКЦ та усіх, хто потребуватиме розмови чи підтримки у час пандемії COVID-19. Сервіс працюватиме від понеділка до п’ятниці з 10:00 по 20:00.

Її ініціаторками є Сестри Місіонерки Найсвятішого Ізбавителя (редемптористки) у співпраці із редемптористами (Львівська провінція Згромадження редемптористів). Проєкт є спробою створення дистанційної порадні для осіб, які потребують духовно-емоційної підтримки у формі розмови, поради, молитви тощо у час карантину.

Обставини вимушеної самозоляції неабияк обмежили соціальні стосунки людей та можливість спілкування. Значна частина інформації, пов’язаної із пандемією, провокує тривогу та здійснює сильне емоційне навантаження. Люди опиняються наодинці зі страхом за своє життя чи життя рідних.

Розмовлятимуть із людьми монахині та священники. Дехто з них має психологічну освіту, інші – чималий досвід духовного супроводу та навик слухання. Завдяки ІТ-технологіям до проєкту залучені богопосвячені особи Львова, Кам’янця-Подільського та Чернігова.

Лінія працюватиме до закінчення карантину, пов’язаного із пандемією COVID-19 в Україні.
Номер Лінії духовно-емоційної підтримки – 067 380 47 19

Контактна особа: с. Юстина Дубіль (097 341 26 21), mssr.ukraine@gmail.com