Розпочато реєстрацію на передріздвяні реколекції для молоді Київської архиєпархії УГКЦ
  • Втр, 21/11/2017 - 07:28

Молодіжна Комісія та Центр Академічного Душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ запрошує молодь разом духовно відновитися і підготуватися до різдвяного часу на молодіжних передріздвяних реколекціях в Ірпені 25-26 листопада.

Тема реколекцій: «Час почекати… світло, яке приходить зі сходу» (про вміння чекати – час між нашим проханням і Божою дією). Реколектантом буде о. Ярослав Роман, який заснував молодіжну іконописну школу в Польщі. В цій школі українською молоддю була написана ікона «надія молоді», яку було подаровано Блаженнішим Святославом, для молоді архиєпархії на парафії Різдва Пресвятої Богородиці в місті Ірпіні з нагоди посвячення храму.
У ПРОГРАМІ:
духовні науки, праця в групах, Сповідь, Літургія, представлення всіх молодіжних спільнот, ігровий вечір та нічні чування. Передбачена ночівля з сб на нд.

ТРИВАЛІСТЬ:
від сб 10:00 до нд 14:00

Реєстрація обов’язкова за тел.093 145 49 40 (Іванна) або он-лайн: https://goo.gl/forms/QIi7CMasTf4QRoI92
Де: Храм Різдва Пресвятої Богородиці, м. Ірпінь, вулиця Антонова, 28
Як добратися: від ст.метро «Академмістечко» – маршрутки №392 до кінцевої і по вул..Антонова (кол.Ленінградська) до ж/д переїзду, №420 до вул.Тургенівської і до ж/д переїзду;від ст.метро «Оболонь» №395 до кінцевої і по Антонова до кінця ж/д переїзду
З собою мати: молитовник, записник, змінний одяг, засоби гігієни (для ночівлі з сб на нд).
Всі деталі в fb-події: Передріздвяні реколекції для молоді 25-26 листопада в Ірпіні
За довідками звертайтеся: Іванна – 093 145 49 40